Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Μαρτίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Στα οικονομικά σας, θα έχετε όλο το χρόνο για να καταστρώσετε τα σχέδια σας και να τα εκτελέσετε προσεκτικά. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένο,ι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πιεστείτε και θα δώσετε μάχες για να κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Στον οικονομικό σας τομέα, φροντίστε να μη σας πιάσει η αγοραστική σας μανία και βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς και στα κέρδη που προκύπτουν από τις συνεργασίες σας.

Ταύρος

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές προστριβές και ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην απογοητευτείτε από τις όποιες καθυστερήσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα υπάρξουν αρκετές προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί μια ερωτική σχέση στο χώρο της εργασίας σας. Προσέξτε οποιοδήποτε έγγραφο υπογράφετε και μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες αυτές τις ημέρες. Στην επαγγελματική σας ζωή θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα σας στιγματίσουν για αρκετό καιρό.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Έντονο και αρκετά απαιτητικό είναι αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα για τους περισσότερους από εσάς. Η καριέρα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τις δύσκολες καταστάσεις, αντί να συμβιβαστείτε με αυτές. Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά.

Καρκίνος

Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος μπορεί να αναχαιτίσουν τα σχέδιά σας. Ο επαγγελματικός τομέας και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε αυξημένες υποχρεώσεις σε πιο υπεύθυνες θέσεις. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να χαλαρώσετε, βρίσκοντας τρόπους να αποβάλλετε το άγχος που έχετε για τα επαγγελματικά σας.

Λέων

Παράλληλα, προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε για την επέκταση της επιχείρισης. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προϊστάμενους σας. Στα οικονομικά σας θα πάρετε κάποια έξτρα χρήματα, αλλά δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε σπατάλες και περιττά έξοδα. Στον επαγγελματικό τομέα κρατήστε μια συντηρητική στάση, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα προκειμένου να μην χάσετε χρόνο και χρήμα σε άστοχες ενέργειες. Συνεχίστε την προσπάθεια με υπομονή και επιμονή προκειμένου να βάλετε τις σωστές βάσεις για ένα ευοίωνο 2011.

Παρθένος

Ορισμένοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, καλό θα είναι να συλλέξετε πληροφορίες πρώτα και μετά να προχωρήσετε. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και μην αφήνετε το άγχος και το στρες να σας κυριεύει. Στα εργασιακά η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν, θα βγάλετε ανασφάλειες, φοβίες και θα είσαστε μερικές φορές σε σύγχυση για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείτε. Στον χώρο της εργασίας σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας.

Ζυγός

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες ή και τον ερωτικό σας σύντροφο. Εσείς που είσαστε μόνοι, θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες και στο χέρι σας είναι να ξεκινήσετε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό. Μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς ή συμβόλαια. Παράλληλα, θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

Σκορπιός

Από τις 19 έως τις 27 του μήνα οι πιέσεις θα είναι εντονότερες αλλά συγχρόνως θα σας δείξουν τι κινήσεις θα πρέπει να κάνετε. Θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας, να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στη δουλειά σας μην αρχίσετε και αναλαμβάνετε συνεχώς καινούργια πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί στο τέλος θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να κάνετε την αυτοκριτική σας και να μετρήσετε καλά ποιες αποφάσεις θα πάρετε. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας, για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας λύνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που υπήρχαν. Το ευχάριστο είναι ότι παρουσιάζονται αρκετά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ή διέξοδοι γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα.

Αιγόκερως

Μια διάθεση απομόνωσης μπορεί να έχετε αυτή την περίοδο. Να είστε πρακτικοί, αναζητώντας λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν, στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και διώξτε κάθε απαισιόδοξη σκέψη. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο και ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές. Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει αντιφατικές τάσεις. Σε αρκετούς από εσάς μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε σχέση με διακανονισμούς ή επενδύσεις, γι αυτό χρειάζεται προσοχή. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Χρειάζεται μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Ιχθείς

Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο βρείτε ένα τρόπο για να διατηρείτε τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά. Έχετε τη διάθεση εδώ και αρκετό καιρό να επαναπροσδιορίσετε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά δε φαίνεται αυτό να μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη. Ιδιαίτερη προσοχή όμως θα πρέπει να επιδείξετε γιατί ένα έντονο και επικίνδυνο παρασκήνιο μπορεί να υπάρξει σε βάρος σας. Να ξέρετε ότι θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο με τη συμπεριφορά σας και αργά ή γρήγορα θα χάσετε το σύντροφο σας αν συνεχίσετε έτσι. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ