Οσάμα μπιν Λάντεν, η μηχανή του σεξ - iefimerida.gr

Οσάμα μπιν Λάντεν, η μηχανή του σεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις γυναίκες του Οσάμα Μπιν Λάντεν, σε συνέντευξη που έδωσε, δήλωσε πως οι καλύτερες στιγμές με τον πρώην αρχηγό της αλ Κάιντα ήταν την «ώρα του ύπνου». Μετά από 10 παιδιά μαζί του, μάλλον ο λόγος της μετράει...

Ο ερευνητής δημοσιογράφος Tζιν Σέισον ρώτησε τη γυναίκα του Οσάμα σχετικά με την προσωπική τους ζωή και μάλλον πήρε κάτι περισσότερο από ό,τι περίμενε. Η θρησκευτική ηθική της Νάζουα δεν της επέτρεψε να μπει σε πιο πικάντικες λεπτομέρειες, όμως και μόνο με αυτά που δήλωσε έδωσε μια άλλη διάσταση στο σκληρό προφίλ του μακαρίτη Άραβα τρομοκράτη.

«Όταν ήμασταν στο κρεβάτι ο Οσάμα μου έδινε όλη την προσοχή του», λέει η Νάζουα. «Η ώρες που πηγαίναμε στο κρεβάτι για ύπνο είναι ό,τι καλύτερο έχω να θυμάμαι από τον Οσάμα».

Ένας απ΄τους γιους τους επιβεβαίωσε στον Αμερικανό δημοσιογράφιο όσα υπονοεί η μητέρα του. «Όταν γύριζε από τις αποστολές του με την αλ Κάιντα, έπαιρνε τη μητέρα μου και κλεινόταν στο δωμάτιο για μέρες» με τη Νάζουα να συμπλήρωνει πως δεν θα της έκανε καθόλου εντύπωση αν οι πληροφορίες για το φυτικό βιάγκρα που λέγεται πως βρέθηκε στο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν είναι αληθείς. «Θυμάμαι όταν άνοιξε μια κλινική στη Σαουδική Αραβία για άνδρες με προβλήματα στύσης, ήταν απ' τους πρώτους πελάτες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το βιβλίο με τη βιογραφία της Νάζουα θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και όπως φαίνεται θα κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν πολλές απόψεις και στερεότυπα που είχαν για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ