Τσάβες: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - iefimerida.gr

Τσάβες: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από νέα λοίμωξη του αναπνευστικού υποφέρει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας που νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Καράκας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Υπουργός Πληροφοριών της χώρας η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται «πολύ δύσκολη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έχει πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει, υπεβλήθη σε πολύ ισχυρή χημειοθεραπεία και συμμορφώνεται απόλυτα με το πρόγραμμα που έχει καθορίσει η ιατρική του ομάδα.

Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες ο Τσάβες δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει σενάρια σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.

Η αντιπολίτευση από την πλευρά της κατηγορεί συνεχώς την κυβέρνηση ότι λέει ψέματα για τη υγεία του προέδρου της χώρας και ότι σύντομα θα αναγκαστεί να πει στον λαό όλη την αλήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ