«Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε ο πατέρας μου, είναι ότι πέθανε στα χέρια μου», δηλώνει ο Μπράντλεϊ Κούπερ - iefimerida.gr

«Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε ο πατέρας μου, είναι ότι πέθανε στα χέρια μου», δηλώνει ο Μπράντλεϊ Κούπερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις πιο δραματικές ώρες της ζωής του μίλησε ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπράντλεϊ Κούπερ στο τελευταίο τεύχος του βρετανικού GQ.

«O θάνατος έγινε αληθινός και απτός. Κι αυτό γιατί ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μου 36 ολόκληρα χρόνια, έφυγε. Τον έβλεπα να πεθαίνει, ήμουν εκεί, δίπλα του στο κρεβάτι, να τον παρακολουθώ, να τον βλέπω ν΄αναπνέει. Είδα την τελευταία του ανάσα, και μετά πέθανε. Έζησα την όλη εμπειρία. Ήταν μια στιγμή που είχα το προνόμιο να ζήσω. Τίποτα δεν ήταν ίδιο μετά».

Αυτό δήλωσε ο 38χρονος σταρ σχετικά με το πόσο τον άλλαξε ο θάνατος του 71χρονου χρηματιστή πατέρα του. Προσθέτοντας πως «Ο πατέρας μου, μου έκανε δυο δώρα. Το ένα ήταν να με φέρει στη ζωή, και το άλλο, να πεθάνει δίπλα μου. Συνήθιζα να είμαι ένα ντροπαλό παιδί, που έτρεμε να μιλήσει μπροστά σε κόσμο. Πλέον, δεν δίνω δεκάρα και δεν αγχώνομαι καν για κάτι τέτοια. Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να ελέγχω τα πάντα. Είδα τον πατέρα μου να πεθαίνει, και συνειδητοποίησα πως όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε. Αυτή η εμπειρία, με κινητοποίησε, πυροδότησε το νευρολογικό μου σύστημα. Με έκανε να συνειδητοποιήσω τι έχει πραγματικά σημασία».

Μια εμπειρία που τον έκανε να αντιμετωπίζει και το lifestyle λιγότερο στα σοβαρά «Δεν θέλω να κερδίσω Όσκαρ. Δεν θα άλλαξει τίποτα. Τα πράγματα στην ζωή μου που παραμένουν ανικανοποίητα, θα παραμείνουν ανικανοποίητα». (σ.σ. προφανώς πρόκειται για μια συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες πριν κερδίσει το φετινό Όσκαρ Α Αντρικού Ρόλου για τον Οδηγό Αισιοδοξίας).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GQ Μπράντλεϊ Κούπερ Tσαρλς Κούπερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ