Τα ζώδια της Τρίτης 5 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 5 Μαρτίου

Τα ζώδια της Τρίτης 5 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Η αστάθεια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σας έχει γεμίσει με ανασφάλεια αλλά τώρα αν δουλέψετε σκληρά θα τα καταφέρετε. Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Ο επαγγελματικός τομέας και ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται στο προσκήνιο, φέρνοντάς σας πολλά προβλήματα. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την αγάπη σας στον ερωτικό σας σύντροφο.

Ταύρος

Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας και θα δράσετε άμεσα για να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας αλλά και να επεκταθείτε βάζοντας σε εφαρμογή τις καινούργιες ιδέες που έχετε. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να είστε ψύχραιμοι απέναντι στις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας προκειμένου να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων από κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Παράλληλα θα βελτιώσετε το επίπεδο επαφής σας με τους υφιστάμενους και θα περνάτε πιο ευχάριστα στο χώρο της δουλειάς σας. Τώρα η κατάσταση βελτιώνεται και τα προβλήματα θα ανήκουν στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά σχέδια, μπορούν τώρα να σταθεροποιηθούν. Θα ασκήσετε έντονη γοητεία στο περίγυρο σας και θα σαγηνεύσετε κάποια πρόσωπα.... Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα έχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας και δεν πρέπει να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε και να περιορίσετε τα έξοδα σας. Στον οικονομικό τομέα θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ξοδεύετε τα χρήματα σας, γιατί θα προκύψουν έξοδα που θα αφορούν την κατοικία σας.

Καρκίνος

Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι άλλοι θα κλιθείτε εκ των πραγμάτων να επανεξετάσετε την πορεία και τις προοπτικές στον συναισθηματικό σας τομέα. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση και να περνάτε καλά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, αναμένονται θετικές εξελίξεις και πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους, είτε εύκολα είτε δύσκολα.

Λέων

Είναι καλή περίοδος για να κάνετε ένα απολογισμό και να κόψετε κακές σας συνήθειες. Θα πρέπει να σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση. Ο διάλογος μαζί τους, μπορεί να λύσει προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό. Παρόλα αυτά όμως στο τέλος θα μπορέσετε να ελέγξετε τις καταστάσεις και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχετε θετικές εξελίξεις. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στην πραγματοποιήση των στόχων σας.

Παρθένος

Θα προγραμματίσετε μια κοντινή εκδρομή με τους δικούς σας ανθρώπους για να γιορτάσετε τις μέρες του Πάσχα. Με τις κινήσεις που θα κάνετε θα εντυπωσιάσετε τους πάντες στη δουλειά σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να αρκεστειτε στα δεδομένα που ήδη έχετε και να αποφύγετε νέες κινήσεις και ρίσκα. Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ζυγός

Αξιοποιήστε τις γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Μην επιτρέψετε στους φόβους και τις ανασφάλειές σας να δηλητηριάσουν τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Παράλληλα θα ξεκαθαρίσετε με παλιές σας συνεργασίες και θα βάλλετε ένα τέλος σε αυτές που δεν σας προσφέρουν τίποτα πια. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι στο χέρι σας είναι να διώξετε τις αμφιβολίες που έχει ο σύντροφος σας, για την πορεία της σχέσης σας.

Σκορπιός

Η δημιουργικότητά σας είναι ανεβασμένη, παρόλο που οι εξελίξεις δεν τρέχουν με τον ρυθμό που θα θέλατε. Η πίεση και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα σας έχουν αγχώσει και πολλές φορές σας απογοητεύουν. Ο ερωτικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και όσοι από εσάς επιδιώξετε το ερωτικό παιχνίδι θα νιώσετε σωματικά και ψυχικά ανανεωμένοι. Σε επαγγελματικό επιπεδο, θα εισπράξετε ανταμοιβή για την εργασία σας και θα καλυτερεύσει η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Χαλαρώστε λίγο και δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, αν θέλετε να μην χαλάσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας και θα δεχτείτε πίεση από τους ανώτερους σας, για να τις τελειώσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί όλα χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν και να αποδώσουν τα οφέλη που επιθυμείτε. Οι συνθήκες είναι όμως κατάλληλες για να εντείνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να υλοποιήσετε καινούργια σχέδια. Όσον αφορά τις οικονομικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες είναι μια κρίσιμη εποχή για σας. Το επίπεδο των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων θα σημειώσει άνοδο, καθώς έχετε πάρει πια τις αποφάσεις σας και ξέρετε πως να κινηθείτε.

Αιγόκερως

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα φλερτ και τις περιπέτειες. Κινηθείτε δυναμικά και μην κάνετε πίσω στις πρώτες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Οι αδέσμευτοι ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει πίεση λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σας και θα αγχωθείτε πολύ γιατί οι συνεργάτες που έχετε δίπλα σας δεν θα είναι ικανοί να σας βοηθήσουν και να σας απεγκλωβίσουν από το φορτωμένο πρόγραμμα σας. Στον οικονομικό σας τομέα, προσοχή στις συναλλαγές σας και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε τρίτους.

Υδροχόος

Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή καταστάσεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να επιλυθούν. Θα έχετε την τάση μέσα από το άγχος και την ανασφάλεια που θα νιώθετε, να δημιουργείτε παρεξηγήσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή και τα παιδιά, ενώ ευνοούνται και τα δημιουργικά σχέδια. Επαγγελματικά, προσωπικά αλλά και κάποια θέματα υγείας δεν αποκλείεται να σας απασχόλησαν έντονα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένα πρόσωπο από τα παλιά θα ξανά μπει στη ζωή σας. Παράλληλα ορισμένοι από εσάς, θα συνδυάσετε σπουδές και εργασία μαζί και θα καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες για να πετύχετε και τα δύο. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ