Παράθυρο Ρεν για απολύσεις στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Παράθυρο Ρεν για απολύσεις στο Δημόσιο

Παράθυρο Ρεν για απολύσεις στο Δημόσιο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Μπορεί να μην τέθηκε θέμα απολύσεων στην πρώτη συνάντηση με τους επικεφαλής της Τρόικα, ωστόσο η αίσθηση ότι δεν ξεπεράστηκε ο σκόπελος ενισχύθηκε από τη «ξινή» απάντηση που έδωσε ο Όλι Ρεν αμέσως μετά τη συνεδρίαση του EUROGROUP, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απολύσεων.

Επί της ουσίας ο Επίτροπος παρέπεμψε στην αξιολόγηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από τους επικεφαλής της Τρόικα, σημειώνοντας αφενός ότι οι προβλέψεις του Μνημονίου είναι συγκεκριμένες, αφετέρου ότι είναι στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης να καλύψει αυτές τις προβλέψεις.

Στην πραγματικότητα, οι ελεγκτές της Τρόικα θα περάσουν τα επόμενα 24ωρα από «κόσκινο» το σχέδιο που παρουσίασε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κι αν θεωρήσουν ότι υπάρχουν «σκιές», τότε θα επανέλθουν και δεν αποκλείεται να πιέσουν ακόμα και για απολύσεις.

Ως εκ τούτου, το θέμα δεν αποκλείεται να φτάσει έως το Μέγαρο Μαξίμου στη συνάντηση που αναμένεται να έχουν οι επικεφαλής της Τρόικα με τον Αντώνη Σαμαρά προς το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ