Σύλληψη 31χρονου στην Αθήνα για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας - iefimerida.gr

Σύλληψη 31χρονου στην Αθήνα για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω ίντερνετ, συνελήφθη άνδρας 31χρόνων, ελληνικής υπηκοότητας, από αστυνομικούς της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Αθήνα. Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που ερευνούν στο διαδίκτυο και αφού βρέθηκαν τα ψηφιακά του ίχνη ενημερώθηκε η εισαγγελία και πραγματοποιήθηκε έφοδος στο σπίτι του, όπου και συνελήφθη.

Οπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε διάφορα ψευδώνυμα στο διαδίκτυο για να παραπλανά τις διωκτικές αρχές και να μπορεί χωρίς κίνδυνο να διακινεί σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ παράλληλα έκανε μεταφόρτωση υλικού και ανταλλαγή με άλλους χρήστες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 4 σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή και ενα usb στικ, τα οποία εξετάζονται στην εγκληματολογική υπηρεσία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ