Πατριάρχης Βαρθολομαίος για Σαμαρά: Είναι γενναίος θα λύσει το γόρδιο δεσμό - iefimerida.gr

Πατριάρχης Βαρθολομαίος για Σαμαρά: Είναι γενναίος θα λύσει το γόρδιο δεσμό

Πατριάρχης Βαρθολομαίος για Σαμαρά: Είναι γενναίος θα λύσει το γόρδιο δεσμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε στο Φανάρι ο Αντώνης Σαμαράς με τον πρώτο να μιλάει με θερμά λόγια για τον Ελληνα πρωθυπουργό και τις ενέργειές του για την ελληνική κρίση, αλλά και τις σχέσεις με την Τουρκία.

Ο Οικουμενικός πατριάρχης εξήρε την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να επισκεφθεί την Τουρκία , ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την ικανότητά του να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες.

«Τα δύσκολα είναι για τους γενναίους και επειδή είναι γενναίος θα αντεπεξέλθει» τόνισε ο πατριάρχης και πρόσθεσε «Θα λύσει τον γόρδιο δεσμό, αυτή είναι η ευχή μου και η ολόθυμος προσευχή μου»

Τον Ελληνα πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στο Φνάρι συνόδευαν ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Βασίλειος Κασκαρέλης, ο πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα, Κυριακός Λουκάκης και ο γενικός πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη, Νικόλαος Ματθιουδάκης.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ