Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Μαρτίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να κάνετε την αυτοκριτική σας και να μετρήσετε καλά ποιες αποφάσεις θα πάρετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας, διώχνοντας τις δυσάρεστες αναμνήσεις από το μυαλό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε και μην εναντιωθείτε στις νέες καταστάσεις που θα προκύψουν.

Ταύρος

Προβλήματα και λάθη του παρελθόντος φαίνεται ότι επανέρχονται. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε. Στα οικονομικά σας, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και κάντε πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θέματα θα μπορέσετε τώρα να τα διαχειριστείτε υπέρ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί το ρίσκο θα είναι μεγάλο και υπάρχει το ενδεχόμενο να ζημιωθείτε. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρέσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.

Καρκίνος

Ανατροπές και καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Γενικότερα πρέπει να περιορίσετε τα έξοδα σας και να μην παρασυρθείτε από το κλίμα των εορτών. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν από το παρελθόν, παρά να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Ευκαιρίες τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά θα προκύψουν από το φθινόπωρο και μετά, επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σας. Θα γίνετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί, πράγμα που θα σας δώσει ώθηση για να βάλετε τις βάσεις για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον.

Λέων

Ενδεχομένως πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας προκειμένου να γίνετε πιο ευέλικτοι και να αποφύγετε τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται. Να είστε όμως προσεκτικοί στις επιλογές σας και να μην ενθουσιάζεστε από το πρόσκαιρο κέρδος. Παράλληλα θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και να λειτουργείτε με λογική, γιατί θα σας αναθέσουν νέες υποχρεώσεις και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας για να έχετε την βοήθεια τους και να μπορέσετε τα βγάλετε πέρα. Στον οικονομικό σας τομέα, φανείτε προνοητικοί και συμμαζεμένοι.

Παρθένος

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν και θέματα που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, τρίτων η του συντρόφου σας. Θα θέλετε να μείνετε στον χώρο σας και να περάσετε στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον. Παρά τις υποχρεώσεις και τις πολλές ευθύνες θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Συμβόλαια , συμφωνίες ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό μπορούν να διευθετηθούν αυτή την περίοδο. Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό.

Ζυγός

Προσοχή στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Επιμείνετε στους στόχους σας και παρά τις δυσκολίες στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί υπάρχει ένα παρασκήνιο σε βάρος σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν στη δουλειά σας θα σας πιέσουν και θα πρέπει να έχετε αντοχές και ξεκάθαρο μυαλό, για να βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας βγάλουν από τις δύσκολες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει.

Σκορπιός

Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας πλησιάσει και θα σας εκφράσει τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει για το πρόσωπο σας. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Παράλληλα θα βρείτε νέες μεθόδους για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε καινούργια έξοδα. Στον οικονομικό σας τομέα, κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι ή ακόμη κάποιοι φουσκωμένοι λογαριασμοί θα παρουσιαστούν και θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα.

Τοξότης

Η κοινωνικότητα πρωταγωνιστεί και αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σας. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται για αυτήν την περίοδο έντονο πάθος και μια διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Χρειάζεται να έχετε υπομονή και επιμονή για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, βεβαιωθείτε πρώτα, για την εγγύηση των κινήσεων σας και μετά προχωρείτε. Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αρχικά θα σας αγχώσουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας με προσοχή και σύνεση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα είστε απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες.

Υδροχόος

Ανατροπές ή και έλλειψη συνεννόησης με συνεργάτες είναι πολύ πιθανές. Βάλτε σε μια τάξη τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία γι αυτό μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η ανάγκη που νοιώθετε για αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις. Όσοι έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας επιστρατεύστε την ειλικρίνεια για να ξεκαθαρίσετε εύκολα το τοπίο.

Ιχθείς

Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει το προηγούμενο διάστημα και δεν ολοκληρωθήκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέση σας. Το ευχάριστο είναι ότι θα μπουν πολλά πράγματα σε τάξη και έτσι θα μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες ημέρες. Τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ