Παπαδημούλης: Η Ν.Δ έχει αλλάξει ατζέντα για να αλιεύσει ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Η Ν.Δ έχει αλλάξει ατζέντα για να αλιεύσει ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή

Παπαδημούλης: Η Ν.Δ έχει αλλάξει την ατζέντα για να αλιεύσει ψηφοφόρους από την
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ανάγκη κυβέρνησης πλατιάς λαϊκής συμμαχίας κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει την αλλαγή ατζέντας, σύμφωνα με τον ίδιο, της Ν.Δ προκειμένου να αλιεύσει ψηφοφόρους από τη Χ.Α.

Μιλώντας στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεπεράσει τις “παιδικές ασθένειες”, μέσω της συγκρότησης σε ενιαίο κόμμα και ενός πιο ολοκληρωμένου και πειστικού προγράμματος, αφού στη συγκυρία αυτή δεν υπάρχει η πολυτέλεια της εσωστρέφειας», ενώ ξεκαθαρίζει ότι «Δεν πιστεύω στις βιαστικές και ευκαιριακές πολιτικές “μεταγραφές”. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει πρωτίστως να κερδίσει τις συνειδήσεις των πολιτών και να ενισχύσει στην πράξη τη συσπείρωση των δυνάμεων της ευρύτερης Αριστεράς. Είναι πολύ πιθανό να είμαστε οι νικητές των επόμενων εκλογών. Θα επιδιώξουμε φυσικά να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δύναμη. Όμως ακόμα κι αν έχουμε αυτοδυναμία, θα επιδιώξουμε και την αναζήτηση αξιόπιστων προσώπων και πέραν των ημών, ευρύτερες συμμαχίες. Στόχος, η δημιουργία μιας πιο ισχυρής κυβέρνησης πλατιάς λαϊκής πλειοψηφίας, με κορμό την Αριστερά και με χαρακτηριστικά εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας».

Κατά τα άλλα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατηγορεί τη Ν.Δ. «ότι. επιχειρεί μια συντεταγμένη δεξιά στροφή, υιοθετώντας μια ακραία και συκοφαντική αντι-ΣΥΡΙΖΑ ατζέντα, με μετεμφυλιακού ύφους ανακοινώσεις. Για να συσπειρώσει παραδοσιακούς ψηφοφόρους της που στράφηκαν στη Χρυσή Αυγή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ