Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Μαρτίου

 Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφύγετε σκηνές ζήλιας και καβγάδες με το ταίρι σας και δείξτε του περισσότερη εμπιστοσύνη. Η διαίσθηση σας είναι αρκετά ανεπτυγμένη αυτή την περίοδο. Μην απογοητεύεστε και κατανικήστε την όποια τυχόν αναβλητικότητα μπορεί να σας διέπει αυτό το διάστημα. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Στη δουλειά σας, οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν μεγάλη φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν.

Ταύρος

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις διλήμματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα πολλαπλασιαστούν. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις με το δεσμό σας και θα αποκατασταθεί η επικοινωνία με το ταίρι σας, λύνοντας τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Στον οικονομικό σας τομέα θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις ή αγορές αλλά θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε.

Δίδυμοι

Προσοχή σε τριγμούς που μπορεί να προκύψουν στην σχέση σας. Στα επαγγελματικά, ενισχύστε την δημιουργικότητα σας, οργανωθείτε καλύτερα προβάλλοντας τις νέες ιδέες σας. Στη δουλειά προσπαθήστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν εντάσεις, πιέσεις και αναπροσαρμογές στον χώρο που κινείστε. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας ότι, οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Καρκίνος

Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Ενώ ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη.

Λέων

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Θα γίνετε πιο ρεαλιστές, επανεξετάζοντας τα σχέδια σας και αναπροσαρμόζοντας σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα που επικρατούν στη ζωή σας. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα κρατήστε ότι θεωρείτε καλύτερο για σας σαν βάση και με μικρά και σταθερά βήματα προχωρήστε. Προσοχή μόνον στην υπεραισιοδοξία. Στον αισθηματικό τομέα οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και θα πρέπει να δώσετε μάχη για να προφυλάξτε την σχέση σας.

Παρθένος

Δώστε προσοχή στη ψυχική σας υγεία και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Όσοι είχατε κάποια παλαιότερα προβλήματα υγείας και τα είχατε αμελήσει μπορεί τώρα να επανέλθουν και να χρειαστούν αντιμετώπιση. Στον επαγγελματικό σας τομέα, σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες.

Ζυγός

Ένα έντονο παρασκήνιο προβλέπετε για εσάς το επόμενο διάστημα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια από τα μελλοντικά σχέδια ή κάποια διαδικαστικά θέματα εξακολουθούν να καθυστερούν αλλά μην απογοητεύεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μνήμες του παρελθόντος θα ξανά ζωντανέψουν και θα σας προβληματίσουν έντονα. Σε όσους από εσάς τα όποια σχέδιά σας καθυστερούν μην το βάζετε κάτω. Σύντομα θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για όσους επιθυμείτε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο της δουλειάς. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης.

Τοξότης

Αισθηματικά, θα υπάρχει εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σας. Αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες που κατά καιρούς σας πιάνουν και γίνεται πιο δυναμικοί. Αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να τρέξετε με πιο γρήγορους ρυθμούς και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν είστε από τους ανθρώπους που αποποιείστε τις ευθύνες σας και ότι αναλαμβάνετε πάντα το φέρνετε σε πέρας, για αυτό σας εκτιμούν όλοι στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν μπορούν να σας βρουν κάποιο ψεγάδι. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Στη δουλειά σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξει ένα κλίμα προκλήσεων και εντάσεων. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας. Σχέδια που έχετε κάνει στον επαγγελματικό τομέα εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε τώρα να τα προχωρήσετε. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να κρατήσετε ισορροπίες ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος

Έντονη κοινωνικότητα παρουσιάζετε για εσάς αυτή την εβδομάδα θα δεχθείτε ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα, ή ειδήσεις. Μάθετε να επικαλείσετε επιχειρήματα αντί να εφευρίσκετε δικαιολογίες για να ξεφύγετε. Οι ελεύθεροι υπάρχει πιθανότητα να μπλέξετε σε μια σχέση που θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο, στο τέλος. Στα μέσα της βδομάδας, θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα με τις συνεργασίες σας και θα πρέπει να χειριστείτε με έξυπνο τρόπο, τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Φίλοι, συλλογική δουλειά, μελλοντικοί στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.

Ιχθείς

Είναι απλώς κουρασμένος ! Δείξτε του τρυφερότητα και κατανόηση. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μία επιθυμία για να κάνετε κάτι μαζί με άλλους ανθρώπους σήμερα. Οι ελεύθεροι κοινωνικοί και αξιαγάπητοι δημιουργείτε μια ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Στον εργασιακό χώρο, ένα παρασκήνιο σε βάρος σας από συνεργάτες, δεν αποκλείετε να σας αιφνιδιάσει και να σας στεναχωρήσει.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ