Του επέβαλαν «κοντή» ποινή λόγω μικρού ύψους - iefimerida.gr

Του επέβαλαν «κοντή» ποινή λόγω μικρού ύψους

Του επέβαλαν «κοντή» ποινή λόγω μικρού ύψους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάρκους Φρήμαν τη γλίτωσε πολύ φτηνά, καθώς, κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας τριών ανθρώπων και έφυγε από το δικαστήριο με ποινή μόλις 18 μήνες φυλάκιση, ακριβώς επειδή είναι μόλις 1,52 στο ύψος.

Η περίεργη αυτή ιστορία διαδραματίστηκε στο Μαίριλαντ των ΗΠΑ, όπου ο Φρήμαν δικαζόταν για επίθεση με μαχαίρι στην κοπέλα του, μία φίλη της, αλλά και τον αδερφό του και αντιμετώπιζε αρκετό καιρό φυλάκισης μέχρι την ώρα που ανακοίνωσε την απόφασή του ο δικαστής.

«Θα σου δείξω λίγο έλεος γιατί νομίζω ότι στη φυλακή θα σε αντιμετωπίσουν σαν μεζεδάκι» και του έριξε μόλις 18 μήνες φυλακή.

Βέβαια, η απόφαση αυτή του δικαστή δεν ήρθε μόνη της καθώς οι συνήγοροι του Φρήμαν στήριξαν όλη την υπεράσπισή του στο μικρό του ύψος υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποίησε το μαχαίρι για αυτοάμυνα ακριβώς επειδή είναι πολύ κοντός και άλλα τέτοια συναφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ