Γκρίλο: Αν θέλετε σταθερή κυβέρνηση κάντε με πρωθυπουργό και στηρίξτε με - iefimerida.gr

Γκρίλο: Αν θέλετε σταθερή κυβέρνηση κάντε με πρωθυπουργό και στηρίξτε με

Μπέμπε Γκρίλο: Αν θέλετε σταθερή κυβέρνηση κάντε με πρωθυπουργό και στηρίξτε με
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο προέτρεψε την κεντροαριστερή και την κεντροδεξιά συμμαχία να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση υπό το κίνημά του, αν θέλουν «να εξασφαλισθεί η σταθερή διακυβέρνηση της χώρας».

«Αν το Δημοκρατικό Κόμμα και ο Λαός της Ελευθερίας νοιάζονται πραγματικά για τη σταθερή διακυβέρνηση της Ιταλίας, μπορούν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην πρώτη κυβέρνηση του Κινήματος Πέντε Αστέρων», έγραψε στο Twitter ο Ιταλός ηθοποιός και πλέον πολιτικός.

Από χθες χιλιάδες μέλη του κινήματος καλούν, μέσω Διαδικτύου, τον Γκρίλο να δεχθεί την πρόταση συνεργασίας της κεντροαριστεράς, ή να στηρίξει κάποια προγραμματικά σημεία της κεντροαριστερής συμμαχίας.

Αλλά και με τη νέα του παρέμβαση ο Γκρίλο μοιάζει να επιβεβαιώνει τις αρχικές του προθέσεις, ότι δηλαδή δεν σκοπεύει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης «σε καμιά απολύτως πολιτική δύναμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ