H Volkswagen μείωσε το μπόνους στους υπαλλήλους της -Θα τους δώσει 7.200 ευρώ! - iefimerida.gr

H Volkswagen μείωσε το μπόνους στους υπαλλήλους της -Θα τους δώσει 7.200 ευρώ!

H Volkswagen μείωσε το μπόνους στους υπαλλήλους της -Θα δώσει 7.200 ευρώ στον κά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι στο εργατικό δυναμικό της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, αφού όπως έγινε γνωστό θα δώσει μπόνους ύψους 7.200 ευρώ σε καθέναν από τους περίπου 100.000 υπαλλήλους της.

Η εταιρεία κατέγραψε καθαρά κέρδη ύψους 22 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2012, ποσό ρεκόρ και οι επικεφαλής της αποφάσισαν να χρυσώσουν τους 100.000 υπαλλήλους της.Το εντυπωσιακό όμβως είναι ότι πέρσι το πριμ είχε ανέλθει στα 7.500 ευρώ κατ' άτομο.

«Ορισμένες εταιρείες, στον κλάδο αυτό, αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Στη Volkswagen, αντιθέτως, παρά την πτώση των πωλήσεων στη δυτική και τη νότια Ευρώπη, δίνεται πριμ14,5», σχολίασε ο πρόεδρος του συμβουλίου της επιχείρησης Μπερντ Όστερλοχ.

Πέρσι, το μπόνους που έλαβε ο Μάρτιν Βίντερκορν, ο πρόεδρος της εταιρείας, προκάλεσε σκάνδαλο στη Γερμανία αφού άγγιξε το ποσό των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ. Παρ' όλ' αυτά, ο Βίντερκορν θα λάβει 14,5 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους για το 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ