Όσοι εργαζόμενοι περνάνε τις περισσότερες ώρες της μέρας τους στο γραφείο, μπαίνουν στον πειρασμό να «τσιμπήσουν κάτι απ' έξω» για μεσημέρι. Πρόσφατη έρευνα ωστόσο αποκαλύπτει ότι ο μέσος εργαζόμενος «τρώει» συνολικά 103.000 ευρώ στο γραφείο, στη διάρκεια της ζωής του
Η έρευνα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, αποκαλύπτει πόσο κοστίζει τελικά το delivery στον μέσο εργαζόμενο, προειδοποιώντας ότι ξοδεύουν «περισσότερα χρήματα από όσα συνειδητοποιούν σε καφέδες και διάφορα συνοδευτικά γεύματα».
Συγκεκριμένα, ο μέσος εργαζόμενος ξοδεύει στη ζωή του σχεδόν 103.000 ευρώ στα μικρογεύματα του εν ώρα εργασίας ή ακόμα και σε καφέδες και ροφήματα που παραγγέλνει. Έτσι αν καποιος θέλει να εξοικονομήσει χρήματα, μπορεί να μαζέψει μέχρι και 2.000 ευρώ, αν αρχίσει να φέρνει φαγητό από το σπίτι.
Η έρευνα που έγινε από το Officebroker.com ανακάλυψε ότι ο μέσος εργαζόμενος ξοδεύει περίπου 9 ευρώ την ημέρα όταν παραγγέλνει, ενώ μόλις 1,70 ευρώ, αν φέρνει κάτι από το σπίτι.