Oμογενής βουλευτής κατηγορείται ότι έκανε ρουσφέτι στην Κατερίνα Στανίση - iefimerida.gr

Oμογενής βουλευτής κατηγορείται ότι έκανε ρουσφέτι στην Κατερίνα Στανίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράνομα φέρεται να επέτρεψε να μπει στον Καναδά η Κατερίνα Στανίση και 4 μέλη του συγκροτήματός της ο -ελληνικής καταγωγής- βουλευτής Τζιμ Καρύγιαννης. Προκαλώντας τσουνάμι αντιδράσεων στην πολιτική σκηνή της χώρας.

«Έγινε κάποια παρεξήγηση στο αεροδρόμιο επειδή δεν είχαμε άδεια εργασίας. Αλλά μετά παρενέβη ο βουλευτής και ήταν όλα πολύ εύκολα. Και όχι, δεν τραγούδησα στο μνημόσυνο του πατέρα του».Αυτό δήλωσε η Κατερίνα Στανίση που μόλις επέστρεψε από μια εμφάνισή της στο Ellas Banquet Hall του Τορόντο.

Μια εμφάνιση που ποτέ δεν θα είχε γίνει αν δεν είχε μεσολαβήσει ο βουλευτής ώστε οι αρχές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο να κάνουν τα στραβά μάτια για το γεγονός ότι η Στανίση και οι μουσικοί της δεν είχαν άδεια εργασίας.

Oμογενής βουλευτής κατηγορείται ότι έκανε ρουσφέτι στην Κατερίνα Στανίση  | iefimerida.gr 0

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν έγινε γνωστό το «ρουσφέτι», ο βουλευτής αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη όπου απλά είπε ότι «Βοηθάω πολλούς ανθρώπους να έρθουν στον Καναδά» και παραδέχτηκε ότι στην εκδήλωση -το εισιτήριο για την οποία ήταν 95 δολάρια- «ακούστηκε ένα τραγούδι που ήταν αφιερωμένο στον πατέρα μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ