Ο Tim Crouch στην Αθήνα - iefimerida.gr

Ο Tim Crouch στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας θρυλικός καλλιτέχνης από τη νέα γενιά της πειραματικής σκηνής της Μεγάλης Βρετανίας, ο Tim Crouch έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το δίπτυχο του My Arm/An Oak Tree. Για 4 μόνο παραστάσεις, από την Τετάρτη 30 Μαρτίου.

Στο An Oak Tree ένα πατέρας χάνει την κόρη του σε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα και η ζωή του αλλάζει ριζικά. Ο άνδρας που τη σκότωσε είναι υπνωτιστής. Μετά το δυστύχημα χάνει τη μαγική του ικανότητα. Οι δύο άνδρες συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Tim Crouch πειραματίζεται ιδιοφυώς με τα θεατρικά όρια σε αυτή τη δυνατή performance που αναμιγνύει την ανθρώπινη ικανότητα της προβολής με την τέχνη και την απώλεια μέσω μιας πραγματικά ζωντανής και περίεργα κωμικής αφήγησης.

Με το Μy Arm – το έργο που τον έκανε ευρέως γνωστό - , αφηγείται την ιστορία μιας κενής χειρονομίας μέσα από την εξομολόγηση ενός ασυμβίβαστου ανθρώπου.

Στο Bios Main, από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου. Η παράσταση ξεκινάει στις 21:00. Εισιτήρια: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό), 20 ευρώ (για τις 2 παραστάσεις).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέατρο bios πολιτισμός Tim Crouch
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ