Φάντασμα στοιχειώνει καθρέφτη κομμωτηρίου και κόβει την ανάσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Φάντασμα στοιχειώνει καθρέφτη κομμωτηρίου και κόβει την ανάσα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί αρκετές γυναίκες να τρομάζουν κυριολεκτικά όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη εξαιτίας κάπου άσχημου κουρέματος ή χτενίσματος, ωστόσο, θα μπορούσε σε αυτόν «άσπονδο φίλο» να κρύβεται κάτι ακόμη πιο ανατριχιαστικό, όπως ένα φάντασμα.

Μια νέα τρομακτική φάρσα εμπνεύστηκαν οι συντελεστές της ταινίας «Ο Τελευταίος Εξορκισμός Νο2» για να προμοτάρουν την ταινία, καθώς έστειλαν ένα φάντασμα να «στοιχειώσει» το καθρέφτη ενός κομμωτηρίου με τα αναμενόμενα αποτελέσματα, όπως ουρλιαχτά, μπινελίκια και παρολίγον λιποθυμίες.

Κι εκεί που η εκάστοτε πελάτισσα κάθεται αναπαυτικά να απολαύσει ένα ωραίο κούρεμα ή χτένισμα εμφανίζεται μπροστά της ένα ανατριχιαστικό «δαιμονισμένο» κοριτσάκι

Τα χειρότερα βέβαια συμβαίνουν όταν το «φάντασμα» αποφασίζει να βγει από τον καθρέπτη και να περπατήσει ανάποδα μέσα μαγαζί με αποτέλεσμα όλοι να τρέχουν να σωθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ