Πρωτοφανές έγκλημα στην Αρτα - 36χρονος σκότωσε, τεμάχισε, έβρασε και πέταξε σε βόθρο 48χρονο - iefimerida.gr

Πρωτοφανές έγκλημα στην Αρτα - 36χρονος σκότωσε, τεμάχισε, έβρασε και πέταξε σε βόθρο 48χρονο

Πρωταφανής αγριότητα - 36χρονος σκότωσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Xειροπέδες σε έναν 36χρονο που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και εν συνεχεία τεμάχισε, έβρασε και πέταξε στο βόθρο του σπιτιού του έναν 48χρονο άνδρα, άλλα και σε μια 25χρονη που ήταν παρούσε στο έγκλημα πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. .

Ο 36χρονος, όπως προκύπτει και από την απολογία του, κατά τη διάρκεια της οποίας παραδέχθηκε την πράξη είχε οικονομικές διαφορές με τον 48χρονο.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης στις 11 Φεβρουαρίου 2013, μέσα στο σπίτι του στις Κεραμάτες Αρτας, πυροβόλησε με πιστόλι τον 48χρονο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη και οστά στο βόθρο του σπιτιού του και σε παρακείμενο ποταμό, ενώ έκαψε τα δικά του ρούχα και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού.

Επίσης, ως εμπλεκομένη στην υπόθεση, συνελήφθη και μία 25χρονη, η οποία προέκυψε ότι ήταν παρούσα στο σπίτι του 36χρονου, την ώρα της ανθρωποκτονίας.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές στις 14 Φεβρουαρίου για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών είχε κατασχεθεί ένα πιστόλι, το οποίο όπως προέκυψε είναι αυτό με το οποίο δολοφόνησε τον άτυχο 48χρονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αρτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ