Μακελειό σε εργοστάσιο ξυλείας στην Ελβετία - iefimerida.gr

Μακελειό σε εργοστάσιο ξυλείας στην Ελβετία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το αιματοκύλισμα μετά από πυροβολισμούς σε εργοστάσιο ξυλείας στην Λουκέρνη της Ελβετίας.

Ο δράστης της επίθεσης σε εργοστάσιο ξυλείας στο Μεντσνάου της Ελβετίας ήταν ένας 42χρονος Ελβετός, εργαζόμενος στη μονάδα αυτή εδώ και μια δεκαετία, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο δράστης δεν άνοιξε πυρ αδιακρίτως, αλλά έβαλε στο στόχαστρο συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία πυροβόλησε με ένα πιστόλι.

Από τα πυρά σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι -μεταξύ των οποίων και ο ένοπλος- και τραυματίστηκαν άλλα επτά. Οι έξι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Όλα τα θύματα είναι Ελβετοί. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία εξήγηση για τα κίνητρα του δράστη.

Ο διευθυντής του εργοστασίου Kronospan είπε ότι ο 42χρονος ήταν ένας «πολύ ήσυχος» άνθρωπος που περνούσε σχεδόν απαρατήρητος.

Αυξάνεται συνεχώς η βία

Τον προηγούμενο μήνα ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε Ελβετικό χωριό σκοτώνοντας τρεις γυναίκες και τραυματίζοντας δυο ακόμη άτομα. Το γεγονός άνοιξε για άλλη μια φορά τον ασκό του Αιόλου σχετικά με το θέμα της οπλοκατοχής στη χώρα και το νόμο που επιτρέπει στους άνδρες να διατηρούν τα όπλα τους μετά το τέλος της στρατιωτικής τους θητείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ