Ο συνεργάτης του Βλαστού νοίκιαζε ελικόπτερα και έκανε πρόβες απόδρασης - iefimerida.gr

Ο συνεργάτης του Βλαστού νοίκιαζε ελικόπτερα και έκανε πρόβες απόδρασης

Ο συνεργάτης του Βλαστού νοίκιαζε ελικόπτερα και έκαναν πρόβες απόδρασης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η πτήση με το ελικόπτερο πάνω από τις φυλακές των Τρικάλων να ήταν η τελευταία για τον Ελληνα κακοποιό – συνεργό του Παναγιώτη Βλαστού, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη, αφού ο ίδιος είχε νοικιάσει και στο παρελθόν ελικόπτερο και έκανε πτήσεις «γνωριμίας», ώστε να μπορεί να νιώθει άνετα και να ανταποκριθεί στην περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσει όπλα.

Σύμφωνα με το Εθνος ο κακοποιός προσπαθούσε να δει πως θα λειτουργήσει το σχέδιο που σχεδίαζαν για να βγάλουν έξω από τις φυλακές τον βαρυποινίτη, ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν τα είχε υπολογίσει όλα σωστά.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Βλαστός είχε τάξει στους δύο συνεργούς του από 50.000 ευρώ στον καθένα αν τον βοηθούσαν στην απόδραση. Προφανώς τους είχε πληρώσει και τα έξοδα -τα οποία ήταν και πολλά- σε ακριβό ξενοδοχείο του Βόλου, όπου πέρασαν μερικές ημέρες χαλάρωσης πριν την επιχείρηση της απόδρασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ