Απέρριψε πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για Μασάντο ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Απέρριψε πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για Μασάντο ο Ολυμπιακός

Απέρριψε πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για Μασάντο ο Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού σε πρόταση που είχε καταθέσει προ ημερών η Λοκομοτίβ Μόσχας για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ρωσικής ομάδας για τον Πορτογάλο μέσο, όμως τόνισε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας απέρριψαν την εξαιρετική, όπως την χαρακτήρισε, πρόταση των Ρώσων.

«Έχουμε στόχο να μην αφήσουμε κανένα σενάριο να πλανάται. Τις προηγούμενες μέρες έγινε-πράγματι-μια εξαιρετική πρόταση από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε. Απάντησε όχι. Το θέμα έκλεισε. Δεν γνωρίζω αν οι Ρώσοι θα επανέλθουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πάντως, έτσι έχουν τα πράγματα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ποσό, έχουμε αρνηθεί, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν αποκλείω πάντως να επανέλθει η ρωσική ομάδα», δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πάουλο Μασάντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ