Συλλογή της Νταιάνα σε δημοπρασία - iefimerida.gr

Συλλογή της Νταιάνα σε δημοπρασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φαίνεται ότι είναι ακόμα δημοφιλής στην Μεγ. Βρετανία. Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε, συλλογή από προσωπικά της χειρόγραφα πρόκειται να δημοπρατηθούν στις 21 Ιουνίου και αναμένεται να αγγίξουν το ποσό των 30.000 δολαρίων!

Τα χειρόγραφα αυτά είναι γράμματα τα οποία έστελνε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στη φίλη της Μάργκαρετ Χοντζ και είχαν την μορφή ημερολογίου.

Σε αυτά τα γράμματα, φαίνεται ότι η Νταϊάνα εξιστορούσε τα πάντα στην φίλη της. Από την γέννηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ μέχρι και το ταξίδι του μέλιτος που είχε κάνει με τον Κάρολο.

Υπήρξε μια μακρά περίοδος που η Νταϊάνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «δυστυχισμένη», αλλά γενικότερα τα γράμματά της είχαν ένα ευδιάθετο τόνο.

Σ' ένα ακόμα γράμμα της η «πριγκίπισσα του λαού», φαίνεται να προσκαλεί την φίλη της να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί, ενώ στη συλλογή των χειρόγραφων της Νταϊάνα συμπεριλαμβάνονται και διάφορες Χριστουγεννιάτικες κάρτες που είχε στείλει.

Αξιοπρόσεκτο είναι ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν υπέγραφε ποτέ ως «πριγκίπισσα Νταϊάνα» αλλά ως «Miss Diana».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ