Ο Γκουαρντιόλα είχε βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τον Ζεράρ Πικέ - iefimerida.gr

Ο Γκουαρντιόλα είχε βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τον Ζεράρ Πικέ

Ο Γκουαρντιόλα είχα βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τον Πικέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε αναθέσει σε γραφείο ντετέκτιβ να παρακολουθήσει τον Ζεράρ Πικέ όταν ξεκίνησε η σχέση του με τη Σακίρα, όπως αποκαλύπτει ισπανική ιστοσελίδα.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα φέρεται να είχε αναθέσει στο γραφείο ντετέκτιβ «Método 3» την παρακολούθηση αρκετών παικτών των «μπλαουγκράνα» θέλοντας να διαπιστώσει εάν παραμένουν αφοσιωμένοι στα αγωνιστικά καθήκοντά τους σύμφωνα με την ιστοσελίδα «El Confidential».

Ενας από αυτούς τους παίκτες ήταν και ο Ζεράρ Πικέ, όταν έγινε γνωστή η σχέση του με την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα πρώην εργαζόμενου στους Καταλανούς, ο Γκουαρντιόλα είχε εμμονή με την προσωπική ζωή των ποδοσφαιριστών του και δεν δίσταζε να ζητά την «κατασκοπεία» τους από το γραφείο ντετέκτιβ εάν υποπτευόταν πως κάτι μπορεί να προκαλούσε πρόβλημα στην απόδοσή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ