Γνωστοί κακοποιοί οι συνεργοί του Βλαστού που ήταν μέσα στο ελικόπτερο - iefimerida.gr

Γνωστοί κακοποιοί οι συνεργοί του Βλαστού που ήταν μέσα στο ελικόπτερο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν απασχολήσει την αστυνομία και την δικαιοσύνη είναι οι δύο κακοποιοί, ένας Ελληνας και ένας Αλβανός, ηλικίας περίπου 30 ετών που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό να αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων.

Οι δύο σκληροί κακοποιοί, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να πυροβολούν εναντίων των αστυνομικών παρά μόνο όταν τους τελείωσαν οι σφαίρες είναι γνωστοί της ΕΛ.ΑΣ, και όπως αναφέρει και tovima.gr συμμετείχαν σε ένοπλες ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Μάλιστα ο Έλληνας είχε βγει από τις φυλακές Δομοκού πριν από μερικούς μήνες. Μάλιστα για τον δεύτερο, τον Αλβανό, είναι πιθανό να συμμετείχε στην απόδραση Αλβανού κρατουμένου στα Τρίκαλα τον Οκτώβριο του 2012, μετά από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ