Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου

 Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για διακοπές και ξεκούραση. Θα σας γίνουν σημαντικές προτάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά ακόμα δεν θα είστε σε θέση για να απαντήσετε άμεσα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η ανάγκη που νοιώθετε για αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας. Στον οικονομικό σας τομέα, προσέξτε γιατί θα σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία και γρήγορα θα αδειάσει το πορτοφόλι σας.

Ταύρος

Ένα έντονο παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει, τόσο σε θέματα ερωτικά, όσο και σε θέματα που αφορούν μυστικές συμφωνίες ή μυστικές συναντήσεις. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

Ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα θα έχουν πολλοί από εσάς αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες δυνατότητες αλλά και οι προϋποθέσεις. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε αισθητά αυτή την εβδομάδα και ξεκινά μια ιδιαιτέρα κοινωνική περίοδος. Ο αισθηματικός τομέας για τους περισσότερους από εσάς θα αποτελέσει ένα πεδίο έντονης δράσης. Προσπαθήστε, να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο σας. Φίλοι και συγγενείς μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Καρκίνος

Γενικότερα προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και μην ανοιχτείτε καθόλου αυτή την περίοδο. Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Να ξέρετε ότι έρχονται, για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Παράλληλα φανείτε προσεκτικοί στην διαφύλαξη των χρημάτων σας και των πολυτίμων αντικειμένων από την πιθανότητα κλοπών γιατί όλα είναι πιθανά. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό ότι θα αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα καθώς ένα τρίτο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει με αποτέλεσμα να κλονιστεί η σχέση σας.

Λέων

Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους περισσότερους, από τους στόχους σας. Ανάλογο είναι και το κλίμα στον αισθηματικό τομέα με τάσεις για παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις για ιστορίες του παρελθόντος. Αποφύγετε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες. Αφήστε καινούργιους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας ομορφύνουν τη ζωή. Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Κινηθείτε προσεκτικά και με ρεαλισμό, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και αποφύγετε τα ρίσκα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προετοιμαστείτε γιατί θα αρχίσει να πνέει καινούργιος άνεμος στην ερωτική σας ζωή, πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας. Τολμήστε ανοίγματα που έχετε ήδη υπολογισμένα με κάθε λεπτομέρεια.

Ζυγός

Στα οικονομικά σας περιορίστε τις αγορές σας γιατί έτσι όπως βαδίζετε γρήγορα τα χρέη σας θα διογκωθούν και θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Στην ερωτική σας ζωή, δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο για τη πορεία της σχέσης σας, γιατί η κρίση σας θα είναι μπερδεμένη. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα δείτε ότι κάποια σχέδια σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και θα πάρετε τα πάνω σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έξοδα θα αυξηθούν και καλό θα είναι να αποφύγετε άσκοπες αγορές και σπατάλες. Το τελευταίο διάστημα σας απασχόλησαν και συνεχίζουν να σας απασχολούν ζητήματα καριέρας και επαγγελματικών επιδιώξεων.

Σκορπιός

Αρχίζει μια καλύτερη περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Ενώ αντίθετα αν πρόκειται να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό καλύτερα να το αναβάλετε για λίγο αργότερα. Θα έχετε όμως την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Με τις κατάλληλες επαφές που θα κάνετε, παρά τα εμπόδια που θα δημιουργηθούν, θα καταφέρετε στο τέλος να εφαρμόσετε τα σχέδια σας. Ο ερωτικός τομέας είναι αλήθεια ότι δεν είναι στις προτεραιότητές σας αυτήν την περίοδο.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή προσφέρετε για να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Ο διάλογος μαζί τους, μπορεί να λύσει προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε και φροντίστε να του διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνει. Σεβαστείτε και τις απόψεις κάποιων που δεν έχουν την ίδια γνώμη πάντα με εσάς. Φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσου να ξεφύγετε από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες ερωτικές εμπειρίες και βιώστε έντονες στιγμές πάθους. Παράλληλα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχαν μείνει στην άκρη και δεν έπαιρναν άλλη αναβολή. Σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε και καλό θα ήταν για να έχετε καλύτερη κρίση να ζητήσετε και την άποψη ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να αποβάλετε τον εγωισμό σας. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας.

Ιχθείς

Στα μέσα της εβδομάδος κάποια από τα σχέδιά σας, μπορεί να μην προχωρήσουν όπως εσείς θα θέλατε. Αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Αποφύγετε αυτό το διάστημα να προβείτε σε οικονομικούς διακανονισμούς και προσέξτε πολύ τα έξοδά σας. Αυτήν την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν από την δύσκολη αστρολογικά, καλοκαιρινή περίοδο. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ