Καιρός: Ανεμοι, τοπικές βροχές και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή - iefimerida.gr

Καιρός: Ανεμοι, τοπικές βροχές και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

Τοπικές βροχές και υψηλές θερμοκρασίες συνθέτουν τον καιρό της Κυριακής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνεμοι και οι υψηλές θερμοκρασίες θα ειναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού της Κυριακής, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές στις δυτικες και τις βόρειες περιοχές της χώρας.

Παράλληλα προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί, 6 με 7 και στο Ιόνιο μέχρι 8 μποφόρ.

Αναλυτικότερα, για τις επιμέρους περιοχές της χώρας προβλέπονται τα εξής:

Μακεδονία, Θράκη

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία που το απόγευμα θα ενταθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία, από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σε βόρειο Ιόνιο, Ηπειρο και Δυτική στερεά. Από το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τη νύχτα θα είναι τοπικά ισχυρές. Λίγες νεφώσεις στη δυτική Πελοπόννησο. Άνεμοι, νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 έως 8 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία, από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις στις βορειότερες περιοχές. Μετά το απόγευμα στη Θεσσαλία θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι, νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά και νοτια 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Η θερμοκρασία, από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στη βόρεια Κρήτη έως 22 βαθμούς. Ανεμοι, νοτιοανατολικοί 5 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος και μόνο στα Δωδεκάνησα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Ανεμοι,νοτιοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ και πιθανόν τη νύχτα στα βόρεια 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία, από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Γενικά αίθριος. Ανεμοι, νότιοι νοτιοανατολικοί 4 και από το μεσημέρι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία, από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις και από το απόγευμα τοπικές βροχές. Ανεμοι, νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ