«Φυλακίσεις και λιντσάρισμα επενδυτών ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ», λέει η Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

«Φυλακίσεις και λιντσάρισμα επενδυτών ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ», λέει η Νέα Δημοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις δηλώσεις Στρατούλη σήμερα στον Alpha, που έκανε λόγο για επενδυτές «διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες» απαντά το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο την ιδεολογία της παρέας του κύριου Τσίπρα και θέτει ερωτήματα: «Στην αγωνιώδη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση επενδύσεων εντάσσεται και η σημερινή δήλωση του βουλευτή Στρατούλη, ότι αυτοί που θα έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα είναι "διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες". Τέτοια έλεγε και ο κ. Τσίπρας στους ξένους στα διάφορα ταξίδια του; Τελικά, μπροστά στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνει επίσης φυλακίσεις, λιντσάρισμα επενδυτών και πρακτικές, όπως των στελεχών του στη Χαλκιδική, τα απολυταρχικά καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού θα φαντάζουν παράδεισος μπροστά στην ιδεολογία της παρέας του κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ