Ο Russell Crowe τουιτάρει κατά της περιτομής - iefimerida.gr

Ο Russell Crowe τουιτάρει κατά της περιτομής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ξέσπασε στο λογαριασμό του στο twitter κατά της περιτομής που γίνεται στα νεογέννητα μωρά.

Τουίταρε συγκεκριμένα: «Η περιτομή είναι βάρβαρη και ηλίθια. Ποιοι είστε εσείς που διορθώνετε τη φύση; Είναι αλήθεια ότι ο θεός χρειάζεται μια δωρεά δέρματος; Τα μωρά είναι τέλεια», και συνέχισε ακόμη πιο οργισμένος: «Για την υγιεινή; Γιατί δεν ράβετε τους πισινούς σας τότε;». Αργότερα δήλωσε πως αγαπάει στους Εβραίους και τους προσκάλεσε να αρνηθούν τη μακριά παράδοση που έχουν με τις τελετές που κάνουν για την περιτομή και έκανε γνωστά τα δικά του πιστεύω περί θρησκείας: «Πάντοτε θα είμαι υπέρ της τελειότητας των μωρών και θα πιστεύω στον Θεό όχι στις ανθρώπινες ερμηνείες για το τι χρειάζεται ο Θεός».

Και αφού βαρέθηκε με το θέμα της περιτομής, προτρέποντας όποιον θέλει να τον διαγράψει από φίλο, έπιασε τις εκτρώσεις, για τις οποίες είχε μια πιο μετριοπαθή στάση:

«Η έκτρωση θα πρέπει πάντοτε να είναι επιλογή της γυναίκας, δεν υπάρχει τίποτα κερδοφόρο στο να την πιέσεις να γίνει μητέρα…το πιάσατε; Αν δεν σας αρέσει, γεια σας» έγραψε σε έναν φαν του. Τέλος, έκλεισε τη συζήτηση τουιτάροντας για ένα φολκ φεστιβάλ. Ό,τι να ’ναι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ