Επίθεση με οκτώ μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων - iefimerida.gr

Επίθεση με οκτώ μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων

Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση με οκτώ μολότοφ πραγματοποίησαν χθες το βράδυ νεαροί κουκουλοφόροι στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν αφού προκάλεσαν ζημιές στο κτίριο.

Οι δράστες λίγο μετά τις 11 το βράδυ, επιτέθηκαν και πέταξαν οκτώ βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της οδού Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ οι εκρήξεις και οι πυρκαγιές προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο του τμήματος και σε ένα περιπολικό.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα, ενώ οι κουκουλοφόροι αναζητούνται

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων στις 11.20 χθες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Οι δράστες πέταξαν εναντίον του αστυνομικού τμήματος στην οδό Καλλιδρομίου οχτώ βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Από τις εκρήξεις ή πυρκαγιές που προκλήθηκαν υπέστησαν ζημιές η είσοδος του τμήματος κι ένα περιπολικό. Οι δράστες αναζητούνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ