Διαμαρτυρία: Εστειλαν νεκρούς στρατιώτες από σοκολάτα στον Ομπάμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία: Εστειλαν νεκρούς στρατιώτες από σοκολάτα στον Ομπάμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα κίνημα ακτιβιστών το FUBAR από την Καλιφόρνια σκέφτηκε να διαμαρτυρηθεί εναντίον της αποστολής Αμερικανών στρατιωτών στα μέτωπα του πολέμου στέλνοντας σε 5.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Μπαράκ Ομπάμα, νεκρούς από σοκολάτα.

Το μακάβριο δώρο έλαβαν, επίσης, οι σύμβουλοι του Αμερικανού Προέδρου, οι βουλευτές και οι γερουσιαστές της χώρας και υψηλόβαθμα στελέχη από τον χώρο της βιομηχανίας οπλικών συστημάτων, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το Κίνημα FUBAR (Fu@@d Up Beyond All Recognition) δήλωσε ότι ήθελε να στείλει ένα αντιπολεμικό μήνυμα και όπως ανέφεραν στην αμερικανική Huffington Post δεν έλαβαν καμία απάντηση ως τώρα από τους παραλήπτες.

«Δεν είναι αστείο να σκοτώνονται άνθρωποι. Επισημαίνουμε στην κυβέρνηση τι μοίρα επιφυλάσσει στις ανθρώπινες υπάρξεις. Ισως το μήνυμα να είναι σκληρό αλλά απηχεί κάτι πολύ χειρότερο. Οι στρατιώτες πάνε στο μέτωπο μέσα σε ένα κουτί και μας επιστρέφονται σε κομμάτια» δήλωσε η επικεφαλής του κινήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ