Συγκλονιστική εξομολόγηση μαθήτριας στη δασκάλα της: Με κακοποιεί ο πατέρας μου - iefimerida.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση μαθήτριας στη δασκάλα της: Με κακοποιεί ο πατέρας μου

Συγκλονιστική εξομολόγηση μαθήτριας στη δασκάλα της: Με κακοποιεί ο πατέρας μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καταφύγιο» στους δασκάλους του φέρεται να βρήκε ένα κοριτσάκι στο Ηράκλειο, καθώς, προφανώς νιώθοντας ασφάλεια, τους εξομολογήθηκε κάποια περιστατικά κακοποίησης και σεξουαλικής παρενόχλησης που υφίστατο μέσα στο σπίτι του, τόσο το ίδιο όσο και το αδελφάκι της, από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Η δασκάλα, σύμφωνα με την εφημερίδα της Κρήτης «Πατρίς» έκανε αναφορά στην εισαγγελέα υπηρεσίας ενώ για την υπόθεση που αφορά κακοποίηση αλλά και σεξουαλική παρενόχληση, έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας ανηλίκων.

Για την υπόθεση αναμένεται να διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα, ενώ το πρωτοδικείο Ηρακλείου, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η μητέρα, εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει στον πατέρα να έρχεται σε οποιαδήποτε επαφή με τα δύο παιδιά του. Το τακτικό δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα έχει προσδιοριστεί την άνοιξη.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της κρητικής εφημερίδας η μητέρα των παιδιών τα πήρε μαζί της και έφυγαν από το σπίτι της οικογένειας, καταφεύγοντας στον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας, από όπου και την παρέπεμψαν σε ψυχολόγο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ