Νεκρός 14χρονος οπαδός από φωτοβολίδα σε αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες - iefimerida.gr

Νεκρός 14χρονος οπαδός από φωτοβολίδα σε αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες

Νεκρός 14χρονος οπαδός από φωτοβολίδα σε αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 14χρονος οπαδός της Σαν Χοσέ από φωτοβολίδα που τον χτύπησε στο μάτι κατά την διάρκεια του αγώνα με την Κορίνθιανς για το Κόπα Λιμπερταδόρες το βράδυ της Τετάρτης.

Ο άτυχος Κέβιν Ντούγκλας Μπελτράν Εσπάδα εξέπνευσε κατά την μεταφορά του σε νοσοκομείο της Βολιβίας, καθώς η φωτοβολίδα είχε διεισδύσει στο μάτι του. Η φωτοβολίδα πετάχτηκε από οπαδούς των φιλοξενούμενων λίγο μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα τους στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και παρά το τραγικό γεγονός, ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Πέντε οπαδοί της βραζιλιάνικης ομάδας έχουν συλληφθεί από την αστυνομία της Βολιβίας, σύμφωνα με το «Fox Sports», ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί παρέμειναν στις εξέδρες μετά το τέλος της αναμέτρησης για να αποφευχθούν συμπλοκές με τους οπαδούς της Σαν Χοσέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ