Παπούλιας: Αν ξεπεράσουμε την κρίση θα υποκλιθούν όλοι - iefimerida.gr

Παπούλιας: Αν ξεπεράσουμε την κρίση θα υποκλιθούν όλοι

Παπούλιας: Αν ξεπεράσουμε την κρίση θα υποκλιθούν όλοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την οικονομική κρίση και θα δείξει στους Ευρωπαίους εταίρους ότι «οι Έλληνες μπορούν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας από τα Ιωάννινα, ο οποίος παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από τα Ιωάννινα όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης έκανε δηλώσεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος έδωσε μήνυμα αισιοδοξίας για την Ελλάδα, τονίζοντας ότι «αν ξεπεράσουμε την σημερινή κρίσή θα υποκλιθούν όσοι αμφιβάλλουν», ενώ αναφερόμενος στους Έλληνες πολίτες οι οποίοι δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, δήλωσε ότι «οι Έλληνες έχουν αντοχές, έχουν γενναιότητα, οι Έλληνες μπορούν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες» κάτι που θα φανεί όλη την Ευρώπη ξεπερνώντας την κρίση, όπως υποστήριξε.

Παράλληλα, ο κ. Παπούλιας έπλεξε και το εγκώμιο των Ενόπλων Δυνάμεων χαρακτηρίζοντας τες «ένα ισχυρό διπλωματικό χαρτί» και τάχθηκε κατά των συνεχόμενων περικοπών των στρατιωτικών, υποστηρίζοντας ότι «εάν δεν έχεις ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, τότε θα υποκύψεις και στην πολύ κακή σου μοίρα», ενώ δήλωσε ότι έχει τονίσει επανειλημμένως στους υπουργούς οικονομικών ότι «καλή η οικονομική πρόοδος, καλή η ανάπτυξη, αλλά όταν είναι διαλυμένες οι ένοπλες δυνάμεις, τότε είσαι βορά στα σχέδια άνομων γειτόνων και γενικότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ