Ο Κεφαλογιάννης θύμωσε αλλά δεν ήξερε αν ήθελε να φύγει ή να μείνει στον ΑΝΤ1 [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κεφαλογιάννης θύμωσε αλλά δεν ήξερε αν ήθελε να φύγει ή να μείνει στον ΑΝΤ1 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης βρισκόταν ήδη μία ώρα στο στούντιο του ANT1 και σε μία στιγμή κόντρας με τον Πάνο Σκουρλέτη εκνευρίστηκε και σκέφτηκε να αποχωρήσει.

Δεν μπορούσε όμως να αποφασίσει αν ήθελε να μείνει ή να φύγει από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Αρχικά ο «γαλάζιος» βουλευτής από το Ηράκλειο της Κρήτης σηκώθηκε από την καρέκλα του και απείλησε τον παρουσιαστή πως θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Βέβαια φαινόταν διστακτικός, καθόλου σίγουρος για την απόφαση του και τελικά ξανακάθισε. Ωστόσο το ξανασκέφτηκε και με την πρώτη ευκαιρία, η οποία ήρθε από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη που τον διέκοψε, ο κ. Κεφαλογιάννης τελικά αποχώρησε. Μάλιστα στον εκνευρισμό του άφησε και το μικρόφωνο να πέσει στο πάτωμα.

Η κίνηση του προκάλεσε το σχόλιο του δημοσιογράφου και εκδότη των εφημερίδων «6 μέρες» και «Το Ποντίκι» Αντώνη Δελλατόλα, ο οποίος είπε «Ετσι θα φύγει; Ελα εδώ Μανώλη που πας;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ