Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε διακοπές ενώ όσοι παραμείνετε θα έχετε τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες μέχρι και επίσημες δεσμεύσεις για πολλούς από εσάς. Σε πολύ καλά επίπεδα θα κυμανθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στον χώρο σας.

Ταύρος

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί το ρίσκο θα είναι μεγάλο και υπάρχει το ενδεχόμενο να ζημιωθείτε. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις καινούργιες γνωριμίες και μην προχωρήσετε αμέσως, γιατί μπορεί να πληγωθείτε αργότερα. Ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Προς το τέλος της βδομάδας θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην επέκταση της δουλειάς σας. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και σταματήστε να γκρινιάζετε και να είστε επικριτικοί απέναντι του.

Δίδυμοι

Απρόσμενα γεγονότα που θα συμβούν στο κοντινό σας περιβάλλον και θα σας αναστατώσουν. Ένας άλλος τομέας που χρειάζεται προσοχή, είναι ο ερωτικός. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν και θα αναστατωθείτε. Πάντως μην βιαστείτε να πάρετε γρήγορα αποφάσεις, γιατί θα υπάρξουν και καλύτερες ευκαιρίες στην πορεία. Προχωρήστε με μέτρο και προσέξτε να μην υποπέσετε σε υπερβολές.

Καρκίνος

Αποφύγετε πολλές συνεργασίες και προσπαθήστε όσο μπορείτε να κινηθείτε μόνοι σας και να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα λάμπετε από ευτυχία και θα μαγνητίζετε τα βλέμματα των άλλων. Όσοι είστε μόνοι, θα δεχθείτε μια έκπληξη από ένα άτομο που νιώθετε πολύ κοντά σας. Προσπαθήστε να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας και να οργανωθείτε καλύτερα, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Λέων

Δεν αποκλείεται να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές απώλειες. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται για αυτήν την περίοδο έντονο πάθος και μια διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Ορισμένοι από εσάς, μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία σας με το παράλληλο άνοιγμα μια άλλης πόρτας σε άλλο χώρο. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο παλιές οικονομικές υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

Παρθένος

Στα οικονομικά σας είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές. Στη δουλειά σας θα πρέπει να καταβάλλετε διπλές προσπάθειες για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα σας απασχολήσουν κάποια έκτακτα έξοδα και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε. Το καλοκαίρι υπόσχεται για εσάς ευχάριστες στιγμές τόσο με τον ερωτικό σύντροφο όσο και με τα παιδιά.

Ζυγός

Εξισορροπείστε τις διαφορές που είχατε και περάστε υπέροχες στιγμές μαζί. Να ξέρετε ότι έρχονται, για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας προκειμένου να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε. Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θέματα θα μπορέσετε τώρα να τα διαχειριστείτε υπέρ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός

Σημαντικές επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες με φίλους ή με συνεργάτες ευνοούνται ιδιαιτέρα αυτό το διάστημα. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. Αποφύγετε όμως να οριστικοποιήσετε ή να υπογράψετε νέες συμφωνίες αυτήν την περίοδο. Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Δεν αποκλείετε να δείτε να αλλάζει ξαφνικά κάτι στην ζωή σας ή ακόμη και στον τρόπο που σκέφτεστε.

Τοξότης

Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, γάμοι αλλά και χωρισμοί δεν αποκλείονται ανάλογα την περίπτωση. Μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στις όποιες συνεργασίες. Στην εργασία σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επηρεάσετε τους συνεργάτες σας και να κάνετε μια σημαντική συμφωνία. Στον οικονομικό σας τομέα, προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κρατήστε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σας γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείτε.

Αιγόκερως

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να λύσετε τέτοιου είδους προβλήματα, κάντε υπομονή και αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας. Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και αποφύγετε τυχόν επιπόλαιες κινήσεις. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν.

Υδροχόος

Η αστάθεια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σας έχει γεμίσει με ανασφάλεια αλλά τώρα αν δουλέψετε σκληρά θα τα καταφέρετε. Θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργιες συμφωνίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για τα ερωτικά σας δείχνουν, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα θελήσετε να κάνετε ένα ακόμα βήμα και να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας. Όσοι από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στη σχέση σας το προηγούμενο διάστημα, δεν αποκλείεται να επανέλθουν και να σας προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

Ιχθείς

Οι ρυθμοί στον επαγγελματικό τομέα είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά, τα περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν και θα πρέπει να μην κάνετε περιττές σπατάλες, γιατί ήδη έχετε κάνει πολλά και πρέπει να τα καλύψετε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ