Λυκουρέντζος: Εισιτήριο υγείας για όλους τους ανασφάλιστους - iefimerida.gr

Λυκουρέντζος: Εισιτήριο υγείας για όλους τους ανασφάλιστους

Λυκουρέντζος: Εισιτήριο υγείας για όλους τους ανασφάλιστους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ούτως ώστε να ανακουφιστούν οι πολίτες που το έχουν ανάγκη και πάσχουν αποφάσισαν σε σύσκεψη που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζος.

Ο πρωθυπουργός, επέμεινε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε περίπτωση που έχει να κάνει με την υγεία των συμπολιτών μας και ειδικά αυτών των πολιτών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

«Ο πρωθυπουργός επέμεινε να αντιμετωπίσουμε κάθε περίπτωση που εντάσσεται στο αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας, ούτως ώστε να είμαστε κοντά στον πολίτη, στον πολίτη που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας», δήλωσε ο κ. Λουκουρέντζος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε και το ζήτημα του «εισιτηρίου υγείας» για τους ανασφάλιστους, πρόγραμμα που απευθύνεται σε 200.000 συμπολίτες μας τα επόμενα δύο χρόνια, και με το οποίο θα έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία και σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

«Επέμεινε, επίσης, να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες οι οποίες προσφέρονται μέσων των προγραμμάτων της τετάρτης προγραμματικής περιόδου, ούτως ώστε να ενισχύσουμε την απορροφητικότητα των κονδυλίων. Θυμίζω ότι το υπουργείο Υγείας είχε τη μικρότερη δυνατή επίδοση στον τομέα αυτό» συνέχισε.

«Θα επανέλθουμε σε νέα σύσκεψη με όλα τα θέματα τα οποία συζητήσαμε, για να παρουσιάσουμε στον πρωθυπουργό την εν τω μεταξύ πρόοδο η οποία θα έχει σημειωθεί» κατέληξε ο κ. Λυκουρέντζος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ