Η Βαλερί Τριερβελέρ στον διευθυντή της: Διάβασα τη σκατοφυλλάδα σου - iefimerida.gr

Η Βαλερί Τριερβελέρ στον διευθυντή της: Διάβασα τη σκατοφυλλάδα σου

Η σύντροφος του Ολάντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργισμένη αντίδραση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ προκάλεσε ένα δημοσίευμα του Paris Match, του περιοδικού δηλαδή στο οποίο εργάζεται, η οποία φέρεται να τηλεφώνησε στον διευθυντή της και να αποκάλεσε το περιοδικό «σκατοφυλλάδα»!

Στο τεύχος του Paris Match που κυκλοφόρησε στις 7 Φεβρουαρίου, υπήρχε ένα δημοσίευμα με τίτλο «Ερωτική Παρένθεση» και το οποίο παρουσίαζε την Τριερβελέρ στην αγκαλιά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ να κάνουν βόλτα στους Κήπους του Λουξεμβούργου.

Η Βαλερί Τριερβελέρ τηλεφώνησε αμέσως στον διευθυντή της Ρουαγιάν Ολιβιέ. Αυτός δεν απάντησε και έτσι αποφάσισε να του αφήσει ένα μήνυμα. Τι έλεγε σε αυτό; Σύμφωνα με την Canard enchaîné, φέρεται να του είπε «μόλις ανακάλυψα τη σκατοφυλλάδα σου! Και τις σκατοφωτογραφίες της!».

Συνάδελφοι της συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, έλεγαν πως ο Ολιβιέ έπαθε σοκ με το μήνυμα, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει και άλλες φορές μάρτυρας της οργής της.

Από την πλευρά της η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, δια μέσου του εκπροσώπου της αρνήθηκε ότι οι εκφράσεις αυτές βγήκαν από τα χείλη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ