Αντζελα Γκερέκου: Δεν έφυγα ποτέ από το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Αντζελα Γκερέκου: Δεν έφυγα ποτέ από το ΠΑΣΟΚ

Αντζελα Γκερέκου: Δεν έφυγα ποτέ από το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιστροφή της στο ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Άντζελα Γκερέκου που αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου για επανένταξή της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, σημειώνοντας πως ποτέ δεν έφυγε από το κόμμα.

Η κ. Γκερέκου ανέφερε ότι μέσα από τη συμμετοχή της επιθυμεί να συμβάλει στο διάλογο «για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου που απλώνεται από το μεταρρυθμιστικό κέντρο έως την ανανεωτική, προοδευτική Αριστερά», σημειώνοντας πως αυτός θα «πρέπει να διεξαχθεί απ' όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις».

Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή της, υπογραμμίζει ότι «αφετηρία γι' αυτή την επίπονη όσο και αναγκαία διαδρομή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ».

Επιστροφών... συνέχεια

Παράλληλα, άλλοι τρεις βουλευτές που είχαν τεθεί εκτός Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν ενόψει Συνεδρίου με απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Πρόκειται για τους Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Κουτσούκο και Μιχάλη Κασσή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει την Πέμπτη τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη μέσω επιστολής για την επανεντάξεις στην Κ.Ο. του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ