Παπαδάκης (ΑΝΤ1): Ο Μοσκοβισί γλυκοκοίταζε την Ολγα Κεφαλογιάννη [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαδάκης (ΑΝΤ1): Ο Μοσκοβισί γλυκοκοίταζε την Ολγα Κεφαλογιάννη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις «αδυναμίες» που έδειξαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Πιέρ Μοσκοβισί για τις γυναίκες υπουργούς, κατά τη χθεσινή επίσημη επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.

«Είχαμε κι ένα ειδύλλιο...ο Βενιζέλος με την υπουργό Τουρισμού της Γαλλίας. Κι ο άλλος ο Μοσκοβισί κοίταγε τη δική μας, την Κεφαλογιάννη...», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, αναφερόμενος στην «αδυναμία» του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπουργό Τουρισμού Sylvia Pinel αλλά και στον γάλλο υπουργό Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί που έδειξε «αδυναμία» στην Ολγα Κεφαλογιάννη.

Κι ενώ ο σκηνοθέτης έδειχνε την αντίστοιχη φωτογραφία, ο Γιώργος Παπαδάκης σήκωσε την συμπαρουσιάστριά του Ντόρα Κουτροκόη και υπό τους ήχους της Edith Piaf, «Non, Je ne regrette rien», άρχισε να χορεύει. «Επηρεάστηκα, δεν μπορώ!», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ