Απίστευτο - Η Λόχαν δεν έχει σεντς, αλλά αρνήθηκε 200.000 δολάρια για να πάει σε πάρτι στο Ντουμπάι - iefimerida.gr

Απίστευτο - Η Λόχαν δεν έχει σεντς, αλλά αρνήθηκε 200.000 δολάρια για να πάει σε πάρτι στο Ντουμπάι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείγμα του υπέρμετρου εγωισμού της είναι η απόφαση της Λίντσεϊ Λόχαν -που πλέον ζει με δανεικά και μένει στο σπίτι της μητέρας της- να πει όχι στην πρόταση 200.000 δολαρίων του Mr. Pink's Ginseng Energy Drink να παρουσιάσει ένα πάρτι του στο Ντουμπάι. Και αυτό γιατί ζητάει 500.000 δολάρια ακατέβατα.

«Η οικονομική κατάστασή της είναι άθλια. Χρωστάει στην εφορία, στις πιστωτικές κάρτες, οι τραπεζικοί της λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι και αναγκάζεται να μένει στο εφηβικό της δωμάτιο στο σπίτι της μάνας της. Κάτι που την κάνει να ντρέπεται τόσο πολύ που παρακάλεσε μια φίλη της να της δανείσει το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη».

Αυτή είναι μια συνοπτική περιγραφή της κατάστασης της Λόχαν, η οποία ωστόσο είπε όχι στην πρόταση 200.000 δολαρίων που της έγινε για να πάει να παρουσιάσει ένα event για λογαριασμό energy drink στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με το Radar Οnline «η Λίντσεϊ θέλει 500.000 δολάρια, ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρείας της δίνουν 200.000 δολάρια με όλα τα εξοδά της πληρωμένα. Αν και, ακόμη και αν δεχτεί, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην καταφέρει να ταξιδέψει καθώς οι νόμοι στο Ντουμπάι είναι πολύ αυστηροί όσον αφορά την είσοδο καταδικασμένων εγκληματιών στη χώρα. Και, όπως θυμάστε, αυτή τη στιγμή η Λόχαν είναι έξω με εγγύηση για την κλοπή ενός κοσμήματος τον περασμένο χρόνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ