Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα.

Ταύρος

Έχετε θέσει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να τους πετύχετε. Θα νιώσετε δυσαρεστημένοι με τις συνθήκες που θα επικρατούν αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα αυτή την περίοδο. Οργανωθείτε καλύτερα και εξετάστε αναλυτικά τα επόμενα σας βήματα. Συζητήσετε με καλή διάθεση.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις διλλήματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Η λίμπιντό σας θα είναι στα ύψη ενώ παράλληλα πάθη και εντάσεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάντε σωστό προϋπολογισμό και αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες αγορές. Ο Άρης από τους Ιχθύς, θα σας φέρει ορισμένες δυσκολίες στη διευθέτηση κάποιων θεμάτων. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις.

Καρκίνος

Δεν ειναι κατάλληλη περίοδος για εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Έτσι αυτές τις μέρες θα αρχίσουν να σας ελκύουν δυναμικά άτομα ιδιαίτερα μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε οποιονδήποτε ή να κάνετε επενδύσεις που δεν έχετε σκεφτεί πολύ καλά.

Λέων

Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Οι πιέσεις των προηγούμενων ετών εξαλειφθήκαν και επανηλθε η αισιοδοξία στην ζωή σας. Οι ελεύθεροι απελευθερωθείτε από τις ανασφάλειες σας και προχωρήστε μπροστά κάνοντας μια νέα αρχή. Οργανώστε μια κοντινή απόδραση και ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Παρθένος

Ο ερωτικός τομέας είναι ο πιο ευνοημένος. Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται θετικός αρκεί να περιορίσετε τον εγωισμό σας και μια διάθεση για αυστηρή κριτική που έχετε. Ο ερωτικός σας σύντροφος σας υποστηρίζει και δείχνει κατανόηση. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να επεκταθείτε στο χώρος σας. Ωστόσο όσοι έχετε μια μόνιμη μακροχρόνια και δοκιμασμένη σχέση δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Ζυγός

Όσοι θέλετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή. Προσέχετε μήπως σας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε ένα σταθερό δεσμό θα αρχίζετε να επανεξετάζετε τις καταστάσεις που είχαν συμβεί και θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας κατά πόσο έχει ανταποκριθεί στα θέλω και στις επιθυμίες σας. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να μη βιάζεστε. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Σκορπιός

Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Σκέψεις και προβληματισμοί σας απασχολούν έντονα και παρότι είστε άτομα μεθοδικά και συγκροτημένα, αυτή την περίοδο δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Ο επαγγελματικός τομέας και ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται στο προσκήνιο, φέρνοντάς σας πολλά προβλήματα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά παρόλα αυτά ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας ή και τους συνεργάτες σας. Κλείστε τα αυτιά σας στα παραπλανητικά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα θα συνεχίσουν να σας πιέζουν με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από υπερένταση και στρες.

Αιγόκερως

Σχέσεις, συνεργασίες και γάμος επηρεάζονται δυσμενώς. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε να έρεθετε σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας και φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Γενικότερα θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα στα οικονομικά σας καθώς χρήματα που περιμένετε να εισπράξετε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και απρόοπτα με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σας. Διανύετε μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς.

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές. Εξετάστε όλους τους όρους και μετά προχωρήστε. Μεταθέστε οποιαδήποτε οικονομική διεκπεραίωση περιουσιακών ή κληρονομικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν για αργότερα για να αποφύγετε τυχόν εμπόδια και κακοτοπιές. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν εμπόδια στην σταθεροποίηση του εισοδήματος σας και θα πιεστείτε πολύ για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

Ιχθείς

Ενώ από την άλλη ο κίνδυνος να πάρετε λάθος αποφάσεις είναι πολύ μεγάλος. Με αποτέλεσμα να αρχίσετε να αναζητάτε νέες πηγές εσόδων. Οι επιπόλαιες σχέσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα ανατρέψουν τις προσδοκίες σας και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσου να ξεφύγετε από το παρελθόν.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ