Το περιπαικτικό tweet του Αντώναρου για τον Φρανσουά Ολάντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το περιπαικτικό tweet του Αντώναρου για τον Φρανσουά Ολάντ [εικόνες]

Το περιπαικτικό tweet του Αντώναρου για τον Φρανσουά Ολάντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή διαδικτυακή επίθεση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος κατά του Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος στην ομιλία του υποσχέθηκε να φέρει επενδύσεις γαλλικών επιχειρηματιών στην Ελλάδα.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής σχολίασε με τρόπο δηκτικό μέσω twitter την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα και τις επαφές που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τους προέδρους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Αναφορικά στο σχόλιο του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ για τις επενδύσεις στην Ελλάδα έγραψε «Ποιες επενδύσεις θα φέρει ο Ολάντ στην Ελλάδα? αυτές που διώχνουν αυτός και οι πολιτικές του από την Γαλλία;»

Εμφανίστηκε, ακόμη, επικριτικός και για τη μετέπειτα συνάντησή του με τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη σχολιάζοντας «Λες κ τις συζητήσεις με τ Ολλαντ τις κάνανε ο Βενιζέλος κ ο Κουβέλης. Ξυπνηστε! Ο Σαμαρας μίλησε μαζι του. Οι άλλοι απλά παρακάθησαν στο γεύμα».

Το περιπαικτικό tweet του Αντώναρου για τον Φρανσουά Ολάντ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το περιπαικτικό tweet του Αντώναρου για τον Φρανσουά Ολάντ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ