Υπέγραψε ο Κονστάντζο στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Υπέγραψε ο Κονστάντζο στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του iefimerida.gr ο Φράνκο Κονστάντζο υπέγραψε για 3 χρόνια στον Ολυμπιακό, έναντι 800.000 ευρώ τον χρόνο.

Αφού παρουσιάστηκε εμπλοκή χθες στο θέμα Κονστάντζο, μιας και ο ατζέντης του αξίωνε περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψει ο πελάτης του, ο παίκτης με παρέμβαση του, έριξε τις απαιτήσεις του και έκλεισε το deal στα 700.000 ευρώ σαν πριμ υπογραφής.

Ο Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο τερματοφύλακας έρχεται αύριο στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον φέρει και επίσημα στο λιμάνι.

Χθές το βράδυ ιταλικά δημοσιευματα έκαναν λόγο για προσέγγιση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, στον αριστερό μπακ της Σιένα, Κριστιάνο Ντελ Γκρόσο ο οποίος φαίνεται να είναι πλέον ο επικρατέστερος για την θέση του αποχωρήσαντος Ραούλ Μπράβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ