Ελληνες χορεύουν στους ρυθμούς του Harlem Shake, διαδόχου του Gangnam Style [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελληνες χορεύουν στους ρυθμούς του Harlem Shake, διαδόχου του Gangnam Style [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμός επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Διαδίκτυο με το νέο «χορό» που κάνει τους πάντες να παραληρούν κυριολεκτικά. Το Harlem Shake που έχει σκάσει σαν βόμβα στις ΗΠΑ και όχι μόνο, έρχεται, πλέον και στην Ελλάδα με φόντο την Ακρόπολη.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Harlem Shake, που απειλεί ανοικτά το Gangnam Style στις καρδιές των επίδοξων χορευτών, είναι ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες φιγούρες.

Απλά κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει και, κατά προτίμηση, είναι μεταμφιεσμένος με οποιαδήποτε παράδοξη στολή μπορεί να σκεφθεί.

Μάλιστα ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο και ελληνικές βερσιόν του νέου χορευτικού φαινομένου, ενώ υπάρχει και κάλεσμα για μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο στο Θησείο με πολύ υψηλές προσδοκίες.

Στόχος είναι το βίντεο που θα γυριστεί να είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο και τα άτομα πρέπει να πλησιάζουν τα 1.200, όπως αναφέρει η αντίστοιχη σελίδα στο Facebook.

Εννοείται ότι ο καθένας φοράει ό,τι του έρθει, άλλωστε έχουμε και απόκριες, και χορεύει όπως θέλει.

Ας πάρετε μια γεύση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ