Ψάχνουν αν ο Oσκαρ Πιστόριους ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων όταν σκότωσε τη φίλη του - iefimerida.gr

Ψάχνουν αν ο Oσκαρ Πιστόριους ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων όταν σκότωσε τη φίλη του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πιστόριους βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, αναφέρει σήμερα σύσσωμος ο Τύπος της Νότιας Αφρικής, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Ρίβα Στίνακαμπ, τις πρώτες πρωινές ώρες του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αποκάλυψη, η οποία δημοσιεύεται στην Huffington Post συνοδεύεται από την σημείωση ότι η οικογένεια του διάσημου αθλητή διαψεύδει κατηγορηματικά αυτή την κατηγορία.

Ο νοτιοαφρικανικός Τύπος δίνει σήμερα μεγάλη έκταση στην ύπραξη ενός ματωμένου μπαστουνιού κρίκετ που βρέθηκε στο σπίτι του Πιστόριους και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το όπλο με το οποίο έλυωσε το κεφάλι της Ρίβα, αφού πρώτα την πυροβόλησε. Η αστυνομία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το μοντέλο σκοτώθηκε με 4 σφαίρες νωρίς το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου.

Το κυρίαρχο σενάριο για τους λόγους που οδήγησαν στο φόνο της Ρίβα ήταν μια φιλονικία που ξέσπασε μεταξύ τους. Ο Οσκαρ Πιστόριους πυροβόλησε μια φορά από την κρεβατοκάματα πριν η φίλη του καταφέρει να κλειδωθεί στο μπάνιο και στη συνέχεια την πυροβόλησε ακόμη τρεις φορές.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτύπησε την νεαρή κοπέλα στο κεφάλι με το μπαστούνι του κρίκετ, το οποίο χρησιμοποίησε πιθανόν για να σπάσει την πόρτα του μπάνιου. Σύμφωνα με τους γείτονες τους οποίους επικαλείται η εφημερίδα Sunday Independent της Νότιας Αφρικής το ζευγάρι φιλονικούσε από το βράδυ της Τετάρτης και ο φύλακες της κατοικίας που βρίσκεται σε προάστιο της Πρετόρια μεσολάβησαν για να αποφευχθεί το χειρότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ