Υπό παρακολούθηση ο Πιστόριους -Φοβούνται απόπειρα αυτοκτονίας - iefimerida.gr

Υπό παρακολούθηση ο Πιστόριους -Φοβούνται απόπειρα αυτοκτονίας

Υπό παρακολούθηση ο Πιστόριους -Φοβούνται μην αυτοκτονήσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους μετά το συγκλονιστικό περιστατικό με τον πυροβολισμό της φίλης του και το θάνατό της από τον ίδιο.Ενα από τα ινδάλματα του σύγχρονου αθλητισμού, ο Όσκαρ Πιστόριους βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με πολυετή φυλάκιση εφόσον αποδειχτεί πως ο φόνος της συντρόφου του ήταν εκ προμελέτης και όχι ατύχημα όπως οπως ίδιος ισχυρίζεται.

Ωστόσο η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αθλητής είναι τραγική γι αυτό και είναι υπό διαρκή παρακολούθηση στο αστυνομικό τμήμα της Πρετόρια, όπου κρατείται, αφού υπάρχει η ανησυχία πως ο Πιστόριους είναι διατεθειμένος ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την Sun «ο Πιστόριους είναι συντετριμμένος και πασχίζει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του. Η αστυνομία ανησυχεί για την ψυχική του κατάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ