Τι απαντούν στον ΣΥΡΙΖΑ τα «Παραπολιτικά» και ο Βορίδης για την υπόθεση της αγωγής - iefimerida.gr

Τι απαντούν στον ΣΥΡΙΖΑ τα «Παραπολιτικά» και ο Βορίδης για την υπόθεση της αγωγής

Τι απαντούν στον ΣΥΡΙΖΑ τα «Παραπολιτικά» και ο Μάκης Βορίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εκατέρωθεν πόλεμο ανακοινώσεων εξελίσσεται η αγωγή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στην «Αυγή» για τα όσα υποστήριξε η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις της Σαββατιάτικης εφημερίδας με την κυβέρνηση.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της εφημερίδας Μάκης Βορίδης απαντά σε υψηλούς τόνους στη διπλή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά των «Παραπολιτικών» και αφού ξεκαθαρίζει ότι δικηγορεί 20 χρόνια δηλώνει ότι δεν θα πάρει την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ, για τις υποθέσεις που θα αναλαμβάνει.

«Δικηγορώ 20 και πλέον έτη εκπροσωπώντας -μεταξύ άλλων και δημοσιογράφους, εκδότες, έντυπα και δεν σκοπεύω να λαμβάνω την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ προτού επιλέξω τις υποθέσεις που θα αναλαμβάνω. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τον πρωθυπουργό, τη Νέα Δημοκρατία και εμένα για διαπλοκή, διότι δήθεν ανέλαβα την αγωγή του κ. Μαρινάκη κατά της "Αυγής", η οποία σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί "ευθεία πολιτική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Σαμαρά στον εν λόγω επιχειρηματία"» αναφέρει ο κ. Βορίδης.

«Και αφού τα κατήγγειλαν αυτά, κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει τέτοια αγωγή και ότι δεν είμαι δικηγόρος του κ. Μαρινάκη. Αντί μάλιστα να απολογηθούν για τις ανοησίες αυτές συνεχίζουν να καταγγέλλουν διαπλοκή για μία διαφορά προσβολής προσωπικότητας. Αυτό το κόμμα, είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση στον τόπο μας» συμπληρώνει ο Μάκης Βορίδης.

«Παραπολιτικά»: Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα η Κουμουνδούρου

Από την πλευρά της η διεύθυνση της εφημερίδας αναφέρει ότι «η προχειρότητα και η εμπάθεια που διακρίνει τα στελέχη της Κουμουνδούρου, αποκαλύφθηκε περίτρανα πριν από λίγη ώρα με αφορμή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στο άγχος τους να υποστηρίξουν το κομματικό δημοσιογραφικό τους όργανο επιβεβαίωσαν το λόγο για τον οποίο καταθέσαμε την αγωγή στην εφημερίδα "ΑΥΓΗ", αλλά κυρίως τους πραγματικούς υποβολείς του συκοφαντικού δημοσιεύματος της περασμένης Κυριακής».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε άκριτα και πρόχειρα να υιοθετήσει τα λιβελογραφήματα της "ΑΥΓΗΣ" περί δήθεν εμπλοκής γνωστού επιχειρηματία στην εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" με τον πλέον επίσημο τρόπο, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση που δέχεται η εφημερίδα ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ''. Μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, αντιλαμβανόμενοι προφανώς τη γκάφα τους, έσπευσαν να αποσύρουν την ανακοίνωση, εξαφανίζοντας τη βαρύγδουπη "αποκάλυψη" περί δήθεν επιχειρηματικής διαπλοκής» τονίζουν οι υπεύθυνοι των «Παραπολιτικών» και συμπληρώνουν: «Δεν κατάφεραν, ωστόσο, να κρύψουν τη γύμνια τους. Είναι πλέον προφανές ότι τα συκοφαντικά δημοσιεύματα της "ΑΥΓΗΣ" για τα οποία οι υπεύθυνοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη εξυφαίνονται με προχειρότητα και απερισκεψία στα γραφεία της Κουμουνδούρου με μοναδικό σκοπό τη στοχοποίησή μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ