«Μίλα, ο Άστον θα κερατώσει ξανά», προειδοποιεί την Κούνις η 22χρονη που τον χώρισε από την Ντέμι - iefimerida.gr

«Μίλα, ο Άστον θα κερατώσει ξανά», προειδοποιεί την Κούνις η 22χρονη που τον χώρισε από την Ντέμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επανεμφάνισή της στην επικαιρότητα έκανε η 22χρονη Σάρα Λίλ που ήταν υπεύθυνη για τον χωρισμό του Άστον Κούτσερ με την Ντέμι Μουρ. Αυτή την φορά έχοντας μια συμβουλή για την Μίλα Κούνις.

«Κάποιος που κερατώνει την συντροφό του μια φορά, θα το κάνει ξανά. Αν ήμουν στην θέση της Μίλα θα πρόσεχα. Αλλά προφανώς είναι διατεθειμένη να πάρει αυτό το ρίσκο. Προφανώς ο Άστον έχει μάθει το μαθημά του. Άλλωστε η Μίλα είναι πιο καυτή από την Ντέμι. Και φαίνεται και πολύ πιο έξυπνη». Αυτό δήλωσε η Σάρα Λίλ, part time μοντέλο και full time «party girl».

Προσθέτοντας πάντα «Ζητώ και πάλι συγνώμη. Ήταν τρομερό αυτό που της συνέβη. Και σε καμία περίπτωση δεν είχα την πρόθεση να διαλύσω ένα γάμο. Απλά ο Άστον μου είχε ψέματα ότι ήταν σε διάσταση».

«Μίλα, ο Άστον θα κερατώσει ξανά», προειδοποιεί την Κούνις η 22χρονη που τον χώρισε από την Ντέμι | iefimerida.gr 0

Τέλος όσον αφορά την περιβόητη νύχτα που «έβγαλαν τα μάτια τους», η Σάρα θυμάται «Συνέβη στο δωμάτιο του στο Λας Βέγκας. Βρεθήκαμε πρώτα γυμνοί στο τζακούζι και μετά στην κρεβατοκαμαρά του. Το έβλεπα ότι ήθελε να κάνει τριο με εμένα και την φίλη μου, που ήταν μπροστά. Αλλά δεν τον άφησα. Και της είπα να φύγει. Περάσαμε πολύ ωραία για δυο περίπου ώρες. Ήταν καλός και πολύ γλυκός. Το επόμενο πρωί μου άνοιξε την ρόμπα για να τσεκάρει το σώμα μου, τον φίλησα και έφυγα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ