Ερωτική ταινία που δείχνει ένα πάντα να της κάνει στοματικό κυκλοφόρησαν αντίπαλοι της Χίλαρι Κλίντον - iefimerida.gr

Ερωτική ταινία που δείχνει ένα πάντα να της κάνει στοματικό κυκλοφόρησαν αντίπαλοι της Χίλαρι Κλίντον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο γυναίκες δόκιμοι στην FreedomWorks, έναν οργανισμό με έδρα την Ουάσινγκτον που υποστηρίζει το ακραία συντηρητικό Tea Party, πρωταγωνίστησαν -φορώντας μάσκες- σε ένα βίντεο με στόχο την Χίλαρι Κλίντον και πρόθεση να παιχτεί στις γιγαντοοθόνες του συνεδρίου του κόμματος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το βίντεο έδειχνε τον αντιπρόεδρο της οργάνωσης, Άνταμ Μπράντον, να ξυπνάει από ένα όνειρο, να περπατάει σε ένα χολ και να βλέπει την δόκιμο που φορούσε κοστούμι πάντα να κάνει στοματικό έρωτα στην δόκιμο που φορούσε μάσκα με το πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον.

Όλο αυτό ως έμεση αναφορά στην σχετική σκηνή από την Λάμψη του Κιούμπρικ, όπου μια γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αντίστοιχα εφιαλτική σκηνή.

Όσον αφορά την χρήση του πάντα με αυτόν τον τρόπο, αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η FreedomWorks κατηγορεί συχνά τους Δημοκρατικούς ότι καλοπιάνει (pandering) την αριστερά.

Σύμφωνα με βρετανικές και αμερικάνικες εφημερίδες που δημοσιεύουν την είδηση, το βίντεο ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί κατά την διάρκεια του FreePac, ένα συνέδριο ακροδεξιών στο Τέξας.

Κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς επικράτησε η λογική. Όχι όσον αφορά το αν είναι σωστό να διαβάλουν έτσι την Κλίντον, αλλά επειδή στο συνέδριο θα βρίσκονταν πολλές χιλιάδες φανατικοί χριστιανοί που θα σοκάρονταν από το συγκεκριμένο βίντεο.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι η συγκεκριμένη οργάνωση έχει κατηγορηθεί και άλλες φορές για ακραίες πολιτικές τακτικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ